Услуги

OrthoSmile предлага разнообразието, от нови технологии за

ортодонтско лечение с различни брекети, системи или алайнери.

Смята се, че най-определящата черта на човек, е усмивката му... и повечето от нас са пленени от красивата усмивка на някой друг. Ортодонтското лечение е идеалното решение, за създаване на Вашата перфектна усмивка. Поставянето на брекети, в Orthosmile, означава нещо много повече от прави зъби. Дори ако вече имате привлекателна усмивка, може да се наложи да обмислите корекция на захапката си, за да запазите усмивката си и да избегнете други орални усложнения в бъдеще.

Системата брекети Деймън (Damon Braces) промени начина, по който можем да прилагаме ортодонтско лечение при пациенти. Тази революционна система използва уникални пасивни самолигиращи се брекети и много леки сили за постигане на по-добри резултати от очакваното. Сега ортодонтското лечение отнема по-кратко време и е по-удобно от всякога.

 

 


Преглед


 Extended ExaminationПодробният ортодонтски преглед

в клиника Ортосмайл включва:

 »

Конвенционални брекети


Конвенционални  брекети

Конвенционалните брекети- метални и естетични, продължават да са най-разпространеният вид брекети, използвани в цяла Европа.

 »

Брекети Damon


Брекети Damon

Damon брекетите , комбинират три ключови компонента, които, когато се използват заедно, осигуряват по-бързо лечение, по-малко посещения при ортодонт, по-голям комфорт и трайни резултати.

 »

Invisalign Clear


Invisalign Clear

Системата Invisalign постепенно намества зъбите, като използва серия от невидими, сменяеми и удобни алайнери, които никой не може да каже, че носите.

 »

Професионалистите на Ортосмайл


Професионалистите на ОртосмайлКои са професионалистите на Ортосмайл? 

 »