По-редки посещения при ортодонт

Традиционните брекети използват цветни еластомери, за да захващат дъгата. Еластичните материи трябва да се сменят често, защото се износват и се оцветяват с течение на времето. Тъй като брекетите Damon имат уникална плъзгаща се част, те изискват по-малко настройване. Леката сила и високотехнологичните дъги продължават да работят за по-дълъг период от време. Това означава по-малко посещения при ортодонт, отколкото при поставени конвенционални брекети. Искаме да направим лечението Ви възможно най-удобно, но освен това да се впише лесно в натоварения Ви график.

 

Дали брекетите Damon наистина са по-добри от традиционните метални брекети? Отговорът е „ДА“ , ние обичаме системата Damon. При използването на системата Damon се наблюдава много по-голямо удовлетворение при пациентите, и установяваме, че техните „самолигиращи“ брекети в много случаи могат да намалят времето за лечение до шест месеца! ​

Няма нужда от гумени материи, които да държат брекетите Damon затворени, и са много по-малки, по-гладки и по-малко дразнещи за бузите и венците. Да не говорим, че изглеждат много по-добре и са по-малко забележими от традиционните брекети. Damon Q Braces са новото поколение брекети.


Ето няколко страхотни причини да помислите за Damon Q Braces и ортодонтско лечение:

* По-малките, елегантни брекети изглеждат по-добре

* Това, че няма гумени материи означава, че в тях се задържа по-малко храна

* По-гладкият дизайн е по-малко дразнещ

* Времето за лечение се намалява

* Damon е на върха и постоянно се подобрява

* Системата Damon може да се използва само от акредитиран ортодонт, осигуряващ качество при лечението